7 Perniagaan Terbaik Bermodal Rendah

 

Anda mahu mencebur kan diri dalam perniagaan? ,tetapi tidak mempunyai modal yang besar..Untuk makluman , perniagaan tak semestinya bermula dengan modal yang besar sehingga berpuluh-puluh ribu.Anda boleh sahaja memulakan perniagaan yang berkonsep mudah tetapi mampu menjana pendapatan yang laur biasa..Jadi Tobi akan kongsi dengan anda 7 Perniagaan terbaik yang boleh anda mulakan bila-bila masa sahaja.Jom kita semak ..

 

Kentang Spring

Revolusi perniagaan kentang yang terkini sebagai alternatif bagi “French Fries”. Kentang Spring/Potato Spring ini digoreng dan kemudiannya dicampur bersama sos cili bersama mayonis serta perisa-perisa pilihan seperti BBQ, Tom Yam, Sweet Corn dan Cheese.

Tiada sebarang bayaran royalti atau francais dikenakan, ia merupakan satu kelebihan bagi anda untuk menjana keuntungan maksimum.Perniagaan yang hanya memerlukan ruang niaga yang minima ini sesuai dipasarkan di kawasan tumpuan ramai seperti ekspo, pasar malam, sekolah, restoran, kafe, karnival dan pasar raya.

Info Lanjut < Klik Di sini >

 

Twisto Poket dan Twisto Ranggup

Set hidangan makanan yang ringkas dan boleh disediakan segera.Rasanya pelbagai seperti lemak, berkrim, manis, masam, manis dan sebagainya. Selain itu, cara penyediaan yang sangat mudah . Tambahan lagi, harga kos yang agak rendah kerana untuk menyediakan satu set Twisto Pocket atau Twisto Rangup hanya memerlukan jumlah kecil bahan sahaja. Tambahan pula resepi boleh dipelbagaikan mengikut selera tempatan.

Pakej Perniagaan Twisto ini merangkumi Kiosk, Dapur Khas, Tepung, Pelbagai Jenis Perisa, Pembungkusan Produk, Latihan, Sokongan, Perkhidmatan Selepas Jualan danAlatan-alatan khas yang lain.

Info Lanjut < Klik Di sini >

 

Waffle

Waffle station ialah program yang dianjurkan oleh pihak bumiputera. Tidak seperti francais, Perniagaan Waffle Station hakmilik 100% sepenuhnya pengusaha yang menyertai program ini tanpa terikat dengan apa-apa syarat. Peralatan perniagaan lengkap dimiliki sepenuhya oleh pengusaha.Mereka  turut menyediakan latihan dan bekalan bahan mentah secara berterusan.

Waffle Stick ialah menu utama Waffle Station. Ia sejenis waffle unik berbentuk panjang dengan pelbagai pilihan inti dan perasa. Antara menu utamanya ialah: Hot Sausage, Tuna Samurai, Original Cheese, Choco Banana dan Classic Jam.

Info Lanjut < Klik Di sini >

 

Mesin Cetak

Mereka membekal kan mesin cetak serbaguna 6 in 1.Dengan Mesin Cetak Serbaguna 6-in-1 Heat Press ini anda boleh memulakan perniagaan cetakan tshirt & cenderahati serta merta. Ia merupakan perniagaan yang tidak tepu dan peluang masih terbuka luas untuk sesiapa sahaja. Anda boleh mencetak t-shirt dan cenderahati di ruang kerja anda dengan selesa dan apabila selesai anda boleh terus menyimpannya!

Anda boleh memiliki perniagaan ini dengan modal permulaan yang rendah dan boleh melakukannya secara sambilan atau sepenuh masa. Sesiapa sahaja boleh melakukan perniagan ini tanpa mengira samada anda pelajar, peniaga mahupun yang bekerja.

Info Lanjut < Klik Di sini >

 

Ice Blended

Banyak pengeluar ice blended di Malaysia.Ada di antarannya memerlukan modal sehingga 100k untuk anda memulakan perniagaan ice blended ini.Bagaimanapun Tobi mengsyorkan perniagaan ice blended jenama Nasben.Nasben telah bertapak hampir 3 tahun di Malaysia dan konsep yang di tawarkan adalah mudah.Tiada yuran tahunan , tiada cukai atau sebagainya.Modalnya juga rendah , dalam lingkungan RM2550 anda akan terima set complete.

Anda hanya bayar sekali sahaja set-set yang di tawarkan dan terus membuat untung 100% untuk anda..Perniagaan ini senang di di jalankan dan boleh menjana keuntungan sehingga RM5,000 sebulan .Tobi mempunyai rakan yang menjalankan perniagaan ice blended nasben ni dan sekarang beliau membuat perniagaan ini sepenuh masa.

Info Lanjut  < Klik Di Sini >

 

Tobi : teringin juga nak jual ice blended nasben macam kawan Tobi..tengok masyuk je dia Ha Ha

 
Filed in: Blog&Income Tags: , , , ,

You might like:

7 Terbaik Populasi  Penduduk Teramai 2013 7 Terbaik Populasi Penduduk Teramai 2013
7 Terbaik Gunung Tertinggi di dunia 7 Terbaik Gunung Tertinggi di dunia
7 Terbaik Bangunan Tertinggi di dunia 2013 7 Terbaik Bangunan Tertinggi di dunia 2013
7 Terbaik Tempat Berhantu Terkenal Di Semenanjung Malaysia 7 Terbaik Tempat Berhantu Terkenal Di Semenanjung Malaysia

Leave a Reply

Submit Comment
© 2014 Koleksi 7 Terbaik Seluruh Dunia. All rights reserved. XHTML / CSS Valid.
Proudly designed by Theme Junkie.